"Smålands största spelpodcast"

I begynnelsen...

Spelfronten startades under sommaren år 2011 i den lilla uberkristna staden Jönköping, en stad känd för att ha fler kyrkor än invånare. Podcasten skapades av Marcus "Zyntox" Nilsson med hjälp av Patrick Lindberg, Pontus "Kaflaka" Nilsson och Peter tjärndal. Tillsammans stod de enade i visionen om att försöka skapa sveriges bästa podcast, en podcast som skulle värma folks hjärtan i den annalkande vintern. Resultatet blev två katastrofala episoder, och man insåg snabbt att trots ambitionerna så tvingades gruppen inse att de var helt inkompetenta. Vintern kom och podcasten lämnades att dö i snön. Projektgruppen splittrades och det var dags att inse att de hade misslyckats....

...det som göms i snö...

Vintern började så småningom dö, iskristaller blev till vatten och rebelliska tankar dök upp om att återigen väcka till liv den podcast gruppen lämnat till att självdö. Denna gången så skapades en riktig hemsida till podcasten, även länkar på appstore lanserades för att nå ut till en bredare marknad. Spelfronten såg ut att gå en ljus framtid till mötes. Detta skulle visa dig stämma tidigare än anat då siten "spelfronten.se" lanserades av några helt andra än undertecknad. "spelfronten.se" visade sig vara en sida för esport och spelturneringar som såg ut att redan vara väletablerad bland spelintresserad. Spelfrontens framtid såg som sagt väldigt ljus ut...dock inte denna gruppens spelfront.

...Nytt hopp!

Tre år hade nu gått sedan lanseringen i 2011 och man hade fortfarande inte kommit någon vart, men med alla nya kunskaper som plockats upp på vägen så fanns det för första gången ett hopp, ett riktigt hopp om man en dag skulle kunna uppnå sitt mål. Med en ny hemsida så beger sig därför spelfronten in i höstmörkret på jakt efter nya medlemmar ...och vem vet kanske är det just du som hjälper oss nå vårt mål?
Banner here!
Banner here!
Banner here!
Banner here!
Banner here!