"Smålands största spelpodcast"

A sudden turn of events…

Jag har ingen aning om någon övehuvudtaget varit inne på den här sidan och tänkt “Wow!, det här ser najs ut!”, men om det finns någon som gjort det så måste jag göra er besviken.

I nuläget finns det inga garantier överhuvudtaget att sidan kommer att kicka igång. Varför då kanske ni frågar er?
Sanningen är att jag och Pontus Nilsson tillsammans med en kompis till oss fick ett erbjudande runt årsskiftet. Ett erbjudande som var så bra och som översteg våra vildaste ambitioner vi haft med spelfronten.com.

Vad var då detta magiska erbjudande? Helt enkelt så blev vi erbjudna chansen att få starta upp IGN Sveriges nya webb-TV kanal! Så tillsammans med mig och Pontus så är vi nu en grupp på fem personer som arbetar deltid med att skapa material för IGN. Detta har tyvärr gjort att denna sida hamnat ytterligare på is, men vem vet en dag kanske tiden är mogen för mig att dra igång projektet igen?


Banner here!
Banner here!
Banner here!
Banner here!
Banner here!